Concurs la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj: Un singur candidat pentru șefia Serviciului Criminalistic

432

Înscrierile la concursul pentru ocuparea funcţiei de şef la Serviciul Criminalistic, cu recrutare din sursă internă, s-au încheiat. Comisarul de poliție Petre Cristian Sprîncenatu a depus dosarul, fiind singurul candidat care va susține examenul pe 5 iulie. Acesta a fost împuternicit șef al Serviciului Criminalistic, din cadrul IPJ Gorj, după pensionarea lui Ionuț Crăc, cel care a candidat, pe 11 iunie, din partea PNL la fotoliul de primar din Drăguțești.

Concursul va avea loc la sediul IPJ Gorj, pe 5 iulie şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale. “Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la secretariatul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj. Contestaţiile se soluţionează de către comisia constituită în acest scop în termen de două zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere. Nota acordată după soluţionarea contestaţiilor la interviu este definitivă”, se precizează pe site-ul IPJ Gorj.

Doi candidați pentru Poliția orașului Țicleni
Reprezentanții IPJ Gorj organizează, astăzi, concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliției orașului Țicleni, cu recrutare din sursă internă. Două persoane și-au depus dosarul de recrutare. Proba de concurs va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.
În prezent, instituția este condusă de Vasile Roibu, fost ofițer în cadrul Serviciului de Ordine Publică. Acesta a fost împuternicit să ocupe această funcție, pentru șase luni, după ce fostul comisar șef Claudiu Talabă s-a transferat la Direcția de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here