CONCURS JUDEȚEAN DE DESEN – ,,MAMA mea, MINUNEA mea” – ediția a VI-a, 2021

3170

REGULAMENT DE PARTICIPARE

Art.1. Context
Concursul de desen ,,MAMA mea, MINUNEA mea” este organizat de GORJEANUL SA – editor al cotidianului local ,,Gorjeanul” și urmărește: promovarea și susținerea tinerelor talente, stimularea creativității plastice a preșcolarilor și elevilor, dezvoltarea atitudinii pozitive privind mama, familia și comunitatea locală. Concursul se va desfășura potrivit prevederilor prezentului regulament.

Art.2. Condiții de participare
La acest concurs pot participa preșcolari și elevi cu vârsta cuprinsă între 3 și 15 ani, fiind organizat pe trei grupe (3-6 ani, 7-10 ani, 11-15 ani).

Art.3. Realizarea desenelor
Fiecare participant va realiza un desen, pornind de la titlul concursului, pe o coală A4 sau A3. Lucrările vor exprima gândurile și sentimentele autorului față de mama sa. Lucrările pot fi în creion negru, creioane colorate sau acuarelă. Nu sunt acceptate colaje ori desene/planșe de colorat descărcate de pe Internet, astfel de lucrări fiind eliminate din Concurs.

Art.4. Perioada de desfășurare
Lucrările vor fi predate direct la sediul redacției cotidianului ,,Gorjeanul” sau trimise prin poștă, în ambalaje corespunzătoare, în perioada 16 Februarie – 05 martie 2021, ora 14.00, pe următoarea adresă:
Redacția cotidianului ,,GORJEANUL”
B-dul Constantin Brâncuși nr.15, Municipiul TÂRGU-JIU, județul Gorj,
cu mențiunea PENTRU CONCURSUL DE DESEN ,,MAMA MEA, MINUNEA MEA”
Pe spatele fiecărei lucrări se va menționa:
– Numele autorului
– Vârsta (data nașterii)
– Titlul lucrării
– Tehnica
– Dimensiunile
– Numărul de telefon și/sau adresa de email, pentru contact
– Adresa unde locuiește

Art.5. Criterii de evaluare
● originalitate
● claritatea mesajului transmis
● încadrarea în specificul concursului
● respectarea convențiilor de realizare a unui desen
● aspectul estetic și stilistic
● unitatea compoziției

Art.6. Stabilirea câștigătorilor concursului
Se va forma un juriu din 3 specialiști (profesor de desen, artist plastic, redactor de specialitate) care vor nota desenele din concurs. Totodată, desenele vor fi publicate și pe pagina de facebook a publicației noastre pentru a obține și ,,voturile” fanilor și cititorilor ,,Gorjeanul”. Câștigătorii concursului vor fi desemnați din rândul participanților care vor obține în final cele mai mari note, iar numele acestora vor fi publicate în paginile cotidianului ,,Gorjeanul” și pe pagina sa de Facebook, în ziua de 8 Martie 2021.

Art.7. Premii
Organizatorul concursului va acorda un număr de 3 premii, pentru fiecare grupă de vârstă (3-6 ani, 7-10 ani și 11-15 ani) astfel:
– Premiul I = 200 Lei
– Premiul II = 150 Lei
– Premiul III = 100 Lei

Art.8. Mediatizarea concursului
Publicarea lucrărilor în paginile cotidianului ,,Gorjeanul”- ediția print + online (gorjeanul.ro), cât și pe pagina sa de Facebook (https://www.facebook.com/gorjeanul/ ).
DIRECTOR,
Dragoș-Viorel IONICĂ

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here