Concurs inoportun, pentru două posturi de funcţionari la Primăria Peştişani

450

Primăria Peştişani va organiza, astăzi, un concurs pentru ocuparea a două posturi de funcţionari publici, unul fiind de consilier juridic, examen repetat după ce candidaţii înscrişi, anul trecut, nu au reuşit să promoveze probele organizatorilor. Conducerea primăriei doreşte să ajungă astfel la numărul maxim de angajaţi admişi pentru o astfel de instituţie, acum lucrând aici 27 de persoane. Intenţiile în cauză nu sunt văzute cu ochi buni de toţi consilierii locali, supăraţi că proiectele aprobate de aleşi nu sunt puse în practică.

Consilierul PRM, Constantin Fuiorea, este unul dintre aleşii care au vociferat în şedinţa de Consiliu Local(CL) legat de noile angajări, acesta fiind supărat că proiectele sale, aprobate de acest organism, nu sunt puse de luni bune în aplicare. Fuiorea aminteşte astfel de proiectul privind ajutorul de înmormântare, aprobat anul trecut, dar care nu s-a mai aplicat beneficiarilor din comună. Tot Fuiorea aminteşte şi de ajutorul care trebuia acordat familiei lui Ghiţă Plai, din Gureni, care a rămas fără locuinţa mistuită de un incendiu, cu două luni în urmă. “Nici până în prezent, familia în cauză nu a primit ajutorul financiar în valoare de 3000 de lei aprobat de Consiliul Local Peştişani”, spune supărat alesul PRM.
Fuiorea susţine că mai are şi alţi colegi în CL care au nemulţumiri similare şi care nu înţeleg de ce creşte numărul angajaţilor primăriei în timp ce funcţionarii existenţi dau dovadă de neseriozitate în aplicarea hotărârilor CL. Cei în cauză cred astfel că un număr mai mare de angajaţi la primărie nu face decât să crească cheltuielile acestei instituţii şi nu calitatea serviciilor oferite plătitorilor de taxe şi impozite din Peştişani.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here