Concurs în luna martie, pentru postul de director la SJGDAS Gorj

362

Consiliul Judeţean Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere vacante de director la Serviciul Judeţean de Gestionare a Deşeurilor şi a Activităţilor de Salubrizare (SJGDAS) Gorj. Pe data de 7 martie se va desfășura proba scrisă. La ora actuală, acest post este ocupat de către Ovidiu Borugă, el urmând a participa la concurs.

Pe lângă îndeplinirea condițiilor generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare, pentru a putea participa la concursul organizat de către Consiliul Județean Gorj, pentru ocuparea postului de director la Serviciul Judeţean de Gestionare a Deşeurilor şi a Activităţilor de Salubrizare (SJGDAS) Gorj, candidații trebuie să îndeplinească și condițiile specifice: ştiinţe inginereşti, specializările – ingineria mediului, ingineria resurselor vegetale şi animale, îmbunătăţiri funciare şi dezvoltare rurală; ştiinţe juridice; ştiinţe economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei – minimum 3 ani.

Termen limită pentru înscriere
Concursul pentru postul de director la Serviciul Judeţean de Gestionare a Deşeurilor şi a Activităţilor de Salubrizare (SJGDAS) Gorj se va organiza conform calendarului următor: 27 februarie 2018: data limită pentru depunerea dosarelor; 07 martie 2018, ora 10.30: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Consiliului Judeţean Gorj din Târgu-Jiu, camerele 251/236, telefon 0372/531.251, 0372/531.236.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here