Concurs de promovare în funcţii de conducere pentru grefieri

376

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova organizează în perioada 27 noiembrie – 4 decembrie un concurs de promovare în funcţii de conducere a grefierilor pentru ocuparea a 16 funcţii de prim-grefier, grefier şef secţie şi grefier şef din cadrul acestui parchet şi a parchetelor subordonate, ce urmează a se vacanta până la data de 15 martie 2015, inclusiv.

Concursul va consta în susţinerea a două probe: o testare scrisă privind verificarea pregătirii profesionale şi prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuţiilor manageriale specifice funcţiei pentru care candidează. Testarea scrisă este programată pe 27 noiembrie iar prezentarea proiectului pe 4 decembrie. Potrivit Regulamentului de concurs, pentru susţinerea celor două probe se pot înscrie persoanele care au o vechime de cel puţin trei ani în funcţia de grefier (în cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minimum şase luni în funcţia de grefier) şi au o activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „Foarte bine” în ultimii trei ani, respectiv şase luni.

Înscrieri până pe 11 noiembrie
Cererile de înscriere la concurs se depun la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova cu cel puţin 15 zile înainte de data concursului, respectiv până la data de 11 noiembrie 2014, însoţite de raportul prevăzut la art. 8 din Regulamentul de concurs, curriculum vitae şi orice alte acte pe care candidatul le consideră ca fiind relevante.
Proiectul referitor la exercitarea atribuţiilor manageriale trebuie de asemenea depus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, cu cel puţin şapte zile înainte de data concursului, adică până la data de 19 noiembrie 2014, inclusiv, atât pe suport de hârtie, cât şi în format electronic.

Trei posturi vacante în Gorj
La nivelul instanţelor din judeţul Gorj au fost scoase la concurs trei posturi: cel de grefier şef secţie judiciară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, cel de grefier şef la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti şi cel de grefier şef la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru.
Vor fi declaraţi admişi, în limita posturilor scoase la concurs, candidaţii care au obţinut cel puţin media 7, fără ca la vreuna dintre probe să fi obţinut o notă mai mică de 5.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here