Concurs de pescuit pentru persoanele cu dizabilități din Târgu-Jiu

317

Persoanele cu dizabilități din Târgu-Jiu au avut parte, la final de săptămână, de o vreme excelentă pentru a participa la concursul  de pescuit sportiv destinat lor, organizat de Asociația Persoanelor cu Handicap din Oltenia, prin Centrul de zi Christian.

Concursul, ajuns deja la ediția a VIII-a, a avut drept scop crearea unui cadru familiar prin care beneficiarii participanți la activitate au putut petrece momente de relaxare, veselie și bună dispoziție. Au participat la eveniment peste 50 de persoane dintre care 35 de concurenți. ,,Felicităm câștigătorii care au primit trofee, medalii și premii în bani.  Sumele de bani alocate au fost: locul 1 – 200 de lei, locul II – 150 de lei, locul III – 100 de lei. Concursul a reunit două categorii, băieți și fete, iar câștigătorii au fost: categoria fete: Locul I – Grecescu Claudia, Locul II-Titiroaga Florentina, Locul III – Ungureanu Roberta, categoria băieți: Locul I – Buduleanu Petre, Locul II – Rus Constantin, Neagu Constantin. Captura cea mai mare a cântărit 6 kg și i-a aparținut dlui Buduleanu Petre”, au transmis organizatorii.

Toți participanții au primit tricouri, medalii de participare și rucsacuri. La finalul competiției, toți cei prezenți s-au bucurat de o masă de prânz copioasă. Organizarea acestui concurs a fost susținută de Decathlon Târgu-Jiu, România Hidro Service și Optica Ionică.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here