Concurs de orientare sportivă la Târgu-Jiu

283

Zeci de copii din mai multe judeţe ale ţării sunt aşteptaţi să participe la sfârşitul săptămânii viitoare la o nouă ediţie a concursului interjudeţean de orientare sportivă Cupa „1 Decembrie”, organizat de Cercul de Radiogoniometrie şi Orientare din cadrul Palatului Copiilor Târgu-Jiu.

Potrivit organizatorilor, anul acesta la competiţia ce se va desfăşura în data de 5 decembrie, în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, şi-au anunţat participarea 150 de copii, ce vor concura pe categorii de vârstă.
„Cea de-a VIII-a ediţie a concursului „Cupa 1 decembrie” se va desfăşura sâmbătă, 5 decembrie, începând cu ora 11.00; vor participa 150 de copii din Mehedinţi, Dolj, Vâlcea, Olt, Hunedoara, Gorj, Sibiu, Braşov şi Teleorman. Sunt mai multe trasee de orientare, în funcţie de vârsta concurenţilor; avem inclusiv categoria „familie”, în care copiii sub 8 ani vor concura alături de unul dintre părinţi. Vor fi trasee pentru începători şi pentru avansaţi”, a declarat profesorul Adrian Marcu, coordonatorul Cercului de Radiogoniometrie şi Orientare din cadrul Palatului Copiilor Târgu-Jiu.
Nu doar copiii deja înscrişi pot participa la acest concurs. „Participarea este deschisă pentru oricine doreşte, existând şi categoria „Open”. Cei care vor să participe trebuie doar să vină în parc, în ziua concursului; vor primi o hartă şi poate că se vor număra printre cei premiaţi”, a mai precizat profesorul Adrian Marcu.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here