Concurs de engleză la bibliotecă

350

În această perioadă, la Filiala pentru Copii a Bibliotecii Județene ”Christian Tell” se desfășoară un concurs de limba engleză destinat exclusiv elevilor din clasele 0 – IV.

Concursul se numește „Engleza pentru cei mici” și se desfăşoară la Filiala pentru Copii a Bibliotecii Judeţene „Christian Tell” Gorj în perioada 1 – 25 martie 2016.
Participanţii la concurs trebuie să fie înscrişi/reînscrişi la Filiala pentru Copii a Bibliotecii Judeţene „Christian Tell” în anul 2016. În fiecare zi copiii au dreptul să extragă câte un bileţel cu o întrebare. Întrebările vor fi în limba română, iar răspunsul va trebui tradus în limba engleză. Dacă se cunoaşte răspunsul vor primi 100 de puncte. Bibliografia cu întrebările pentru concurs se va găsi la Filiala pentru Copii a Bibliotecii Judeţene „Christian Tell” Gorj. Participanţilor li se va întocmi de către bibliotecarele o fişă de concurs în care se consemnează: nume, prenume, vârsta, şcoala, clasa, data extragerii bileţelelor, numărul biletului cu întrebărilor extrase şi punctajul obţinut. Participanţii care vor obţine cele mai multe puncte vor fi recompensaţi cu premii, pe 1 aprilie 2016.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here