Concurs de Dragobete, la Rovinari

556

“De Dragobete, Iubeşte Româneşte” este denumirea concursului pornit de la ideea autorităţilor din Rovinari de a marca în localitate Dragobetele. Astfel, reprezentanţii Primăriei, cei ai Consiliului Local Rovinari, alături de Casa de Cultură şi Biblioteca Orăşenescă, s-au gândit că de Dragobete ar fi interesant un concurs pentru localnicii care îşi vor declara dragostea în acea zi.

Autorităţile locale din Rovinari organizează luni 24 februarie, începând cu ora 14.00, concursul interactiv “De Dragobete, Iubeşte Româneşte”. Evenimentul va avea loc la Patinoarul din centrul localităţii începând cu orele 14.00 (în situaţia în care condiţiile meteo vor fi nefavorabile organizării activităţilor în aer liber, acestea vor fi organizate în incinta Sălii de Sport Rovinari).
Potrivit organizatorilor toate perechile care se vor încumeta să participe la concurs, vor fi premiate. Premiile constă în bani, diplome şi certificate de îndrăgostiţi, iar marele premiu va consta într-o cină romantică. Înscrierile se fac la sediul Casei de Cultură şi Bibliotecii Rovinari în perioada 10.02.2014 – 20.02.2014, zilnic între orele 08.00 – 16.00.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here