Concurs de dans pentru elevi

733

Toţi elevii care iubesc dansul şi vor să demonstreze de ce sunt în stare sunt invitaţi să se înscrie la cea de-a doua ediţie a concursului de dans „DragoDance”, organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) Gorj şi trupa de dans X Crew. Concursul se va desfăşura în luna februarie, iar cea mai mare parte a banilor strânşi în urma vânzării biletelor vor fi donaţi familiei lui Mihnea Vîlceanu, elevul târgujian care a rămas paralizat în urma unui accident la schi.

Cea de-a doua ediţie a concursului de dans „DragoDance”, se va desfăşura în data de 23 februarie, începând cu ora 18:30, într-un restaurant din municipiul Târgu-Jiu.
Anul acesta, organizatorii au decis ca evenimentul să fie unul caritabil.
„Ne-am gândit ca anul acesta, evenimentul să fie caritabil. Cea mai mare parte a banilor strânşi din vânzarea biletelor vor ajunge în conturile familiei lui Mihnea Vîlceanu, colegul nostru, căruia îi dorim sănătate! Intrarea la eveniment se va face pe baza unei donaţii, suma minimă fiind de 10 lei, fiecare participant va semna un tabel, în care va scrie şi suma donată”, a spus Ionuţ Piscureanu, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean al Elevilor Gorj.

Juriu format din dansatori profesionişti
La concurs pot participa echipe formate din 4-10 membri, reprezentante ale unei instituţii de învăţământ; pot participa şi mai multe echipe de la aceeaşi unitate de învăţământ.
Competiţia va avea două secţiuni, Streetdance şi Breakdance, iar din juriu vor face parte dansatori profesionişti. „Dacă încă nu v-aţi înscris în concurs, grăbiţi-vă, premiile vă aşteaptă. Puteţi găsi termenii de participare pe pagina oficială a evenimentului de pe Facebook. În organizarea acestui eveniment de amploare, avem nevoie de sprijin financiar, aşa că facem apel la cei care ne pot ajuta financiar! Vă aşteptăm în număr cât mai mare!”, a mai spus reprezentatul CJE Gorj.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here