Concurs de artă culinară la Târgu-Jiu, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice!

1227

La clubul Vârstei a III-a din Târgu-Jiu, unde funcționează și Liga Pensionarilor din Județul Gorj, s-a organizat, marți, un concurs de artă culinară. 12 membre au pregătit, cu această ocazie, preparate dulci, deosebite ca formă și conținut, delicatețele fiind degustate de membrii prezenți. Nu este pentru prima dată când Liga Pensionarilor din Județul Gorj organizează astfel de competiții, alături de unele sportive, de șah și de table.
,,Urmează să stabilim cine a luat locul unu, doi și trei, dar vă propun ca toate participantele să obțină o diplomă de excelență și să le stimulăm cu niște fonduri. Vreau să le felicit pe doamnele din comitetul de femei pentru preparatele deosebite prezentate și realizate și să le urez tuturor sănătate”, a declarat Petre Rădulescu, președintele Ligii Pensionarilor Gorj.
Prăjiturile și torturile au fost jurizate de membrii pensionari prezenți care au considerat că toate preparatele merită note maxime, gospodinele care le-au realizat fiind adevărați maeștrii cofetari. Pe gustul nostru, alături de bucățile deosebite de tort diplomat, primite cu dărnicie la pachet, au fost gustoasele găluște cu prune, realizate de doamna Doina Soare.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here