Concurs de angajare la DGASPC Gorj

3724

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unui post de inspector de specialitate gradul IA (administrator).

Postul este cu normă întreagă la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu Jiu – Serviciul administrativ, contabilitate, gospodărire, întreținere, reparații și deservire.

Înscrierile la concurs se fac până pe data de 2 iulie inclusiv, ora 16:30, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției Copilului Gorj, din Târgu Jiu, strada Siretului.

Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalent în domeniul economic și vechime în specialitatea studiilor de cel puțin 7 ani.

Concursul se va desfășura în trei etape succesive, după cum urmează: etapa de selecție a dosarelor de concurs – 3-4 iulie, proba scrisă – 16 iulie și proba de interviu – 19 iulie.

Sunt declarați admiși la proba scrisă și la proba de interviu candidații care au obținut minimum 50 de puncte din maximum 100 de puncte.

Rezultatele probelor de concurs vor fi afișate la sediul și pe site-ul instituției, cu precizarea punctajului și a sintagmei „admis” sau „respins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here