Concurs cu premii pentru copii

299

Compania Naţională Poşta Română anunţă lansarea concursului intitulat “Cărţile poştale îţi arată lumea”. Competiţia se adresează copiilor şi tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 18 ani, presupune colecţionarea a cât mai multor cărţi poştale primite de către copii în timpul vacanţei de vară (cu data poştei cuprinsă în perioada 1 iunie – 14 septembrie 2014) şi se va încheia la data de 9 octombrie 2014, când se marchează Ziua Mondială a Poştei.

Concursul are drept obiectiv stimularea copiilor de a utiliza, ca mijloc de comunicare, corespondenţa clasică şi de a-i ajuta pe aceştia să cunoască lumea prin intermediul imaginilor de pe cărţile poştale. Premiile acordate câştigătorilor vor consta în sejururi la munte şi la mare, în spaţiile de cazare ale Poştei Române. Copiii vor avea posibilitatea de a fi însoţiţi de părinţi şi de fraţi, dacă este cazul. Regulamentul şi fişa de înscriere în concurs se pot descărca de pe site-ul Poştei Române. Formularele de înscriere în concurs pot fi expediate la Oficiul Poştal Bucureşti 10, Căsuţa poştală 110 până la data de 26 septembrie 2014 (data limită a poştei).
Prima ediţie a evenimentului a avut loc în anul 2011, când o fetiţă a reuşit să acumuleze un număr de peste 9.000 de cărţi poştale din toate colţurile lumii în doar trei luni.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here