Concurs ad-hoc cu maşini ciocnite

400

dj 665Primarii Gorjului s-au întrecut pe ei înşişi, luând-o înaintea planului ministrului Elena Udrea, asfaltând pe banii lor sau pe bani europeni drumurile comunale. Florin Ţuilă, de la Cătunele, Şalapa Ion de la Glogova, Sorin Bucurescu de la Slivileşti şi, mai nou, Marian Ardeiu de la Samarineşti, au asfaltat şi asfaltează drumurile prin toate satele.

Pe asemenea drumuri, tinerii curajoşi şi ambiţioşi fac adevărate întreceri auto, mai ales că iarna nu-i atât de grea pe cât s-a prognozat.

Sâmbătă, 8 ianuarie, pe drumul de la Slivişeşti la Strâmtu. Asfaltat de Sorin Bucurescu, doi tineri cu maşini second hand străine s-au luat la întrecere. Din sensul opus venea, conducând regulamentar, un al treilea şofer, care a oprit, dar nu a mai avut ce face, ambele maşini lovindu-l una dintr-o parte, alta din cealaltă.

Au fost şi doi loviţi uşor: o tânără de 25 de ani şi un copil de 15 ani, cu traumatisme minore. Cei doi erau aşezaţi pe bancheta din spate a autoturismului care circula regulamentar.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14 şi în mai puţin de 10 minute, poliţiştii din Slivileşti au fost la faţa locului. În 20 de minute au sosit şi echipajele de ambulanţă, alertate ca pentru accident. De notat însă că pe Dealul Valea Bisericii drumul a fost destul de greu, fiind neasfaltat, aceasta pentru că Marian Ardeiu, primarul liberal al comunei Samarineşti abia anul trecut a început munca cu infrastructura.

Cei doi accidentaţi au fost transportaţi la Spitalul din Motru şi se află în afara oricărui pericol. Daunele materiale şi responsabilităţile „campionilor vitezei rurale” vor fi stabilite cu concursul poliţiştilor din Slivileşti.

Constantin Bunilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here