Concurenţă pesedistă, la Conferinţa Judeţeană

354

PSDDouăzeci şi trei de pesedişti s-au înscris pentru a ocupa, la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Gorj, un loc de vicepreşedinte. În ciuda numărului mare de candidaţi care vor concura pentru cele doar 15 posturi pe 3 iunie, cele mai importante funcţii de conducere din organizaţie au doar câte un candidat.

Pregătirile pentru alegerile locale ale PSD Gorj, din 3 iunie, au intrat pe ultima sută de metri. Ieri a fost de altfel ultima zi în care se mai primeau candidaturi. S-au înscris însă în cursă mai mulţi pesedişti. 23 candidează însă pentru posturile de vicepreşedinţi în timp ce locurile de preşedinte, preşedinte executiv, trezorier şi secretar al organizaţiei judeţene nu candidează decât câte o persoană respectiv Florin Cârciumaru, Ion Călinoiu, Gabriel Sanda şi Gheorghe Milosteanu. ,,Printre cei 23 se regăsesc unii dintre foştii vicepreşedinţi dar şi opt primari PSD”, a declarat Ciprian Florescu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj. Printre candidaţi se află, Laurenţiu Ciurel, Bebe Viorel Ionică, Puiu Diaconescu, Scarlat Iriza, Vasile Râbu, Andrei Maioreanu, Ciprian Florescu, Toni Mihail Greblă, Toader Pasti Cristian, Dorin Hanu, Marian Rotaru, Constantin Mihuţescu, Elvira Şarapatin, Iulia Vână, Maria Vasilescu, Grigorie Petre, Alecu Drăgoi, Ion Ciocea şi Aristică Paicu.

Mandat de patru ani

Alegerile în organizaţia judeţeană a PSD vor avea loc joi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu, cu începere de la orele 13.00. La conferinţă vor participa 600 de delegaţi de la organizaţiile din tot judeţul, care vor alege noua conducere a PSD Gorj pentru următorii patru ani de zile.

Anamaria STOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here