Concurență mare pentru posturile din spital

1100

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a scos la concurs patru posturi de îngrijitoare. Nu mai puțin de 39 de candidați și-au depus dosarele, dar 12 dintre ei nu s-au mai prezentat la proba scrisă a examenului care a avut loc pe 2 octombrie.
Totuși, douăzeci de persoane au reușit să ia peste 50 de puncte la testul grilă, o candidată obținând chiar punctajul maxim. Proba de interviu a fost programată pentru data de 7 octombrie.
La sfârșitul lunii noiembrie, cel mai mare spital din județul Gorj organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi vacante la secția ATI 1, respectiv asistent medical debutant, infirmier și brancardier.
Cine aspiră la postul de asistent medical trebuie să se prezinte cu diploma de absolvire a școlii sanitare postliceale și cu certificatul de membru cu avizul anual al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.
Cine are un curs de infirmier și cel puțin șase luni vechime în activitate poate participa la concursul pentru postul de infirmier. Pentru postul de brancardier se cer doar studii medii generale.
Examenele au loc după data de 26 noiembrie, dar dosarele de concurs se depun în perioada 14-15 octombrie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here