Concurenţă acerbă la Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale

853

Sesiunea de admitere din vară s-a încheiat la Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu. La Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale s-au ocupat toate locurile, la Asistenţă Medicală fiind câte trei candidaţi pe loc, iar la Kinetoterapie s-au depus 40 de dosare pe 30 de locuri.

La Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale din cadrul UCB Târgu-Jiu tocmai s-a finalizat o admitere perfectă. „Am ocupat toate locurile din vară! La Asistenţă Medicală am avut trei candidaţi pe loc, la Kinetoterapie 1,5 pe loc. Mai exact, la Asistenţă Medicală Generală s-au înscris 83 candidaţi pe 30 de locuri, la Kinetoterapie 40 de candidaţi pe 30 de locuri, iar la Educaţie Fizică sunt ocupate toate cele 30 de locuri scoase la concurs. La master am avut o grupă de 27 de locuri, toate fiind ocupate”, a explicat Monica Bîcă, decanul Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale.

Noi programe de studii
În cadrul Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale studenţii pot urma studii universitare de licenţă şi masterat, acreditate sau autorizate să funcţioneze provizoriu, conform standardelor europene. Vestea bună este că se va organiza admitere la noi programe de studii. „O să venim şi cu Moaşe şi Asistenţă de Farmacie. Pentru programele noi nu a apărut hotărârea de Guvern în Monitorul Oficial; în proiect figurează moaşe”, confirmă decanul facultăţii. Potrivit conducerii Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale, studenţii au la dispoziţie o bază materială importantă în care se pot desfăşura activităţile didactice şi de cercetare ştiinţifică, facultatea având un sediu propriu modern, dotat cu săli de curs, seminar, laboratoare, bibliotecă.
Minodora Sucea

3 COMENTARII

  1. Atat cadrelele de predare cat si studentii sunt dezinteresati complet si slab pregatiti.Ies cu o diploma si distrug oameni si vieti cu stiinta statului.Rusine conducerii care promoveaza prostia si incompetenta.

  2. Lasă, draga mea, nu plânge! La postliceala, la facultatea privată sau in centre mari este totul perfect! Covorul roșu te așteaptă! Aici se intra cu peste 9, majoritatea studentelor sunt asistente in spital….dar sunt dezinteresate!!!??? Asta e! Ce sa facem, nu întotdeauna amantul rezolva tot! Poate a aflat nevastă-sa cu cine își face gărzile!

  3. Se promovează prostia. Si cei care predau si cei care ies de pe băncile scolii sunt slab pregatiti. ar trebui scoase in evidenta alte lucruri, care ar trebui corectate în acest sistem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here