Concordia vine cu antrenor nou la Târgu Jiu

258

Concordia Chiajna a renunțat la colaborarea cu antrenorul Ionuț Chirilă și începând cu meciul de la Târgu Jiu, cu Pandurii, pe banca ilfovenilor va sta Marius Șumudică.

Cel devenit noul antrenor al Concordiei spune că este în mare parte mulțumit de ce a găsit la echipă: “Tot timpul eu am fost omul provocărilor, aşa că nu mi-a fost teamă, mai ales că văd ceea ce am găsit la Chiajna. Vreau să vă spun că am rămas profund încântat de tot ceea ce înseamnă condiţii, infrastructură şi ceea ce înseamna condiţii de pregătire. Sunt nişte condiţii extraordinare, ce a putut să facă omul ăsta (n.r. primarul Mircea Minea) acolo este ceva incredibil, vreo 6-7 terenuri de antrenament, toate condiţiile de recuperare, două hoteluri, deci condiţii extraordinare din toate punctele de vedere”, a declarat Șumudică după instalarea sa ca antrenor principal la Concordia.
După ce a fost dat afară, fostul antrenor al echipei din Chiajna se consideră nedreptățit, Ionuț Chirilă asumându-și și o parte din meritele revenirii echipei în primul eșalon, deși sezonul a început în Liga 1 fără Concordia: “E o decizie nedreaptă, injustă. Am luat echipa retrogradată sportiv şi am readus-o în prima ligă, ajutat de avocaţii mei. Eu nu m-am atins de niciun euro adus din drepturi TV şi am lucrat cu tinerii jucători pe care îi are Chiajna. Am făcut o echipă frumoasă, aveam 7 jucători sub 22 de ani. Nu mi s-a spus nimic, eu cred că sunt foarte multe substraturi şi am fost scos din cauza mai multor schimbări făcute pe la alte echipe. O să dau un comunicat pe această temă în care o să spun mai multe. Consider că mi s-a furat această muncă şi n-am fost lăsat s-o duc la bun sfârşit”, a declarat Ionuț Chirilă.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here