Concert la Hobița, în cadrul Turneului Internațional Stradivarius

1114
̗-̆ ̗̂- ̗ – ̗ ̆
De Ziua Națională Constantin Brâncuși, azi, 19 februarie 2023, la o distanță de 147 de ani de la nașterea marelui sculptor, Primăria și Consiliul Local Peștișani anunță că satul HOBIȚA va găzdui în acest an, unul din concertele ce fac parte din Turneul Internațional Stradivarius.
Turneul intitulat ❞In mood for love ❞ va fi susținut de violonistul Alexandru Tomescu acompaniat de vioara STRADIVARIUS Elder-Voicu și de Adela Liculescu -pian. Concertul va avea loc pe 7 iulie, în curtea Casei Muzeu Constantin Brâncuși. Astfel, HOBIȚA se alătură comunităților importante din România precum Iași, Timișoara, Craiova, Sibiu, Oradea sau București în seria evenimentelor unde răsună celebra vioară STRADIVARIUS.
”Împreună cu vioara STRADIVARIUS Elder-Voicu -Obiect de Patrimoniu Național, Categoria Tezaur, Alexandru Tomescu duce cele mai frumoase povești, mai ales către tineri și copii și, totodată, crede în angajamente pe termen lung, în întâlniri care rezistă timpului și își dezvoltă adevărata valoare, asemeni muzicii.
De 16 ani, Misiunea sa este de a promova muzica de calitate, de a schimba vieți prin cultură, creativitate și educație! Turneul Internațional Stradivarius înseamă o serie de experiențe frumoase, o colecție unică de muzică, de întâlniri memorabile cu tinerii și poveștile lor, care ne conectează la viitor. MUZICA SCHIMBĂ VIEȚI ȘI NE CONECTEAZĂ LA CULTURĂ, CREATIVITATE ȘI EDUCAȚIE”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here