Concert incendiar, în ultima zi a Festivalului Berii

374

deliaInsuliţa de pe Jiu s-a dovedit neîncăpătoare duminică seara pentru miile de târgujieni veniţi să sărbătorească încheierea Festivalului Berii, atracţia serii fiind fără îndoială concertul oferit de Nick Kamarera şi Mike Diamondz, Delia Matache şi trupa VH2.

Cu mult înainte de ora la care era programat să înceapă concertul, sute de târgujieni au început să se adune în faţa scenei special amenajată de pe Insuliţă, fiecare încercând să prindă un loc cât mai bun. Nici faptul că primii invitaţi au urcat pe scenă ceva mai târziu decât era programat, nu i-a descurajat pe tinerii veniţi să-ş vadă artiştii favoriţi. Aleile Parcului Central s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru mulţimea ce dorea să ajungă pe Insuliţă. Comercianţii prezenţi au fost asaltaţi de clienţi, cele mai căutate fiind, ca de obicei, tarabele cu mici şi bere. Atracţia serii a fost fără îndoială concertul susţinut Nick Kamarera şi Mike Diamondz, Delia Matache şi trupa VH2.

 

Concert incendiar pe Insuliţă

DSCN0925Concertul organizat în acest an pe Insuliţa de pe Jiu s-a dovedit a fi pe gustul târgujienilor, dovadă fiind şi numărul mare de persoane care au umplut aleile Parcului Central în încercarea de a ajunge în apropierea scenei special amenajată, cu mult înainte de ora la care era programat să înceapă spectacolul. Show-ul a fost deschis de Nick Kamarera şi Mike Diamondz, primiţi cu aplauze de tineri, chiar dacă au urcat pe scenă ceva mai târziu decât era programat iniţial. Cei doi artişti au fost urmaţi pe scenă de Delia Matache, moment aşteptat cu nerăbdare mai ales de către domnii aflaţi în public. Artista nu i-a dezamăgit, oferind şi de această dată un show incendiar fanilor târgujieni, printre piesele interpretate numărându-se şi cel mai recent single al Deliei, „Dale”. După ce a încins atmosfera timp de câteva zeci de minute, Delia a lăsat locul trupei VH2, Gabriel Cotabiţă şi colegii săi fiind întâmpinaţi cu entuziasm de sutele de fani gorjeni şi nu numai. De exemplu, Anca a venit special din Bucureşti pentru a-şi vedea trupa preferată în concert: „Este un spectacol foarte frumos. Am venit special pentru ei”. Cântecele îndrăgitei formaţii i-au făcut pe toţi cei prezenţi să fredoneze, să aplaude şi să danseze.

Terase pline ochi

În ultima zi a Festivalului Berii, terasele de pe Insuliţă s-au dovedit neîncăpătoare pentru miile de vizitatori. Ca în fiecare an, micii şi berea au fost produsele preferate de târgujieni. După masă, mulţi au ales să se distreze în parcul de distracţii, tinerii şi copii stând la rând pentru a se da în tiribombe sau maşinuţe.

Ultima seară a Festivalului Berii

Festivalul Berii a debutat luni, 15 august, mirosul mititeilor, berea rece dar şi numeroasele jocuri din parcul de distracţii atrăgând în fiecare seară sute de vizitatori pe Insuliţă. Ultimele trei zile ale festivalului au fost rezervate spectacolelor în aer liber, organizatorii încercând şi în acest caz să asigure muzică pentru toate gusturile. Seara de vineri, 19 august, a fost rezervată muzicii populare, iubitorii de folclor fiind invitaţi la spectacolul oferit de Ansamblul „Maria Lătăreţu” şi Ansamblul „Doina Gorjului”. După o seară de pauză, pe scena de pe Insuliţă au urcat Nick Kamarera şi Mike Diamondz, Delia Matache şi trupa VH2, aceştia încingând atmosfera timp de câteva ore. Insuliţa din Parcul Central a fost plină de tineri dornici de distracţie până târziu spre dimineaţă, când în sfârşit oboseala i-a făcut să se îndrepte spre casă.

Roxana Lupu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here