Concert extraordinar al Lyrei Gorjului! Maestrul Florin Berculescu: Vă aşteptăm!

307

Iubitorii de muzică vor avea ocazia să-l revadă pe Florin Berculescu evoluând pe scena Teatrului “Elvira Goreanu” din Târgu Jiu.

Orchestra de cameră “Lyra Gorjului” ne invită la un nou concert dedicat lui Wolfgang Amadeus Mozart, opere muzicale ce se vor desfăşura sub bagheta dirijorală a violoncelistului Mircea Suchici.

Programul  cuprinde două lucrări celebre:Concertul pentru pian, nr.23 în La major, Kv. 488, scris în anul 1786, în perioada în care urma să aibă loc premiera operei ”Nunta lui Figaro”; Simfonia nr.40, în Sol minor, Kv.550, compusă în anul 1788, simfonie ce reflectă interesul compozitorului pentru mișcarea artistică cunoscută sub numele de Sturm und Drang (Furtună și stres), în care au fost prezentate emoții mai întunecate și mai puternice. De asemenea, alături de Orchestra de cameră ”Lyra Gorjului”, pianistul Florin Berculescu ne va oferi un recital deosebit.

Concertul va avea loc mâine, 22 aprilie, ora 19,00, la sala teatrului,, Elvira Godeanu” din Târgu Jiu iar Prezentarea programului aparține doamnei prof. dr. Mihaela Sanda Popescu.

“Vă aşteptăm!”, a transmis muzicianul Florin Berculescu.

Evenimentul este organizat de Școala Populară de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, cu sprijinul Consiliul Județean Gorj și al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

Prețul unui bilet este de 15 lei, iar pentru elevi, studenți pensionari este de 7 lei. Accesul în sala de spectacole se va face în limita a 100 de locuri (50% din capacitatea sălii).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here