Concentratoare și măști de oxigen donate Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu

525

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu a primit două concentratoare de oxigen și 50 de măști de oxigen din partea Asociației INACO și a Grupului Superbet.
Astfel de concentratoare, achiziţionate din Danemarca, Germania şi Franţa, au fost distribuite de voluntarii Superbet mai multor unități medicale din România, miercuri ajungând și la Târgu-Jiu.
„Importanţa oxigenului în unitățile spitalicești este foarte mare, mai ales în această perioadă grea. Avem mulţi bolnavi de Covid-19 care au nevoie de oxigen. Vreau să mulţumesc donatorilor de la Superbet şi INACO pentru concentratoarele și măștile de oxigen pe care ni le-au adus”, a spus Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
Grupul Superbet, companie românească fondată în 2008, este liderul naţional din industria de Betting & Gaming şi cel mai mare contribuabil la bugetul de stat din industria de profil. Compania are peste 5.000 de angajaţi, mai mult de 1.000 de agenţii în toată ţară şi o puternică prezenţă online.
INACO-Iniţiativa pentru competitivitate este o comunitate non-profit cu peste 60 de experţi voluntari – economişti, sociologi, psihologi, antreprenori, mentori, futurologi, inovatori sociali, specialişti în digitalizare, ştiinţă şi tehnică, în relaţii internaţionale, branding, comunicare şi PR, social shaper, global futurist. Scopul transformator al INACO este să asigure acces gratuit tuturor elevilor României la educaţie digitală inteligentă, prin construcţia de Smart Lab-uri 4.0 în toate unităţile de învăţământ din ţară şi instruirea profesorilor.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here