Concedii suspendate la spital

947

Angajații Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, care sunt implicați în tratarea pacienților cu Covid-19, nu își vor mai putea lua concedii de odihnă în perioada următoare.

„Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, având în vedere Ordinul Comandantului Acțiunii nr. 915/11.10.2021, a emis joi, 14 octombrie 2021, o dispoziție potrivit căreia, din data de 18 octombrie 2021, se va întrerupe efectuarea concediilor de odihnă și de odihnă suplimentare aflate în derulare pentru personalul din cadrul secțiilor Boli Infecțioase, ATI I, ATI II, ATI Covid, UPU SMURD, ATI suspecți Covid și Zonele Tampon din cadrul unității sanitare.

De asemenea, începând cu data de 18 octombrie 2021 nu vor mai fi acordate noi concedii de odihnă și de odihnă suplimentare, concedii fără plată, de studii și pentru formare profesională pentru personalul secțiilor mai sus amintite”, au anunțat reprezentanții SJU Târgu-Jiu.

Dispoziția de întrerupere a concediilor de odihnă aflate în derulare și de neacordare a unor noi concedii este valabilă până pe data de 9 noiembrie 2021.

Concediile întrerupte sau neacordate vor fi replanificate în perioada în care evoluția situației epidemiologice va permite efectuarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here