Comunitatea din Bumbești Jiu este șocată! Denisa, fiica unei avocate respectabile din oraș, este victima accidentului feroviar din tunel

17623

Vestea că o tânără de 18 ani a murit în condiții înfiorătoare, miercuri după-amiază, fiind tăiată în două de un tren cu destinația Petroșani, într-un tunel feroviar dintre stațiile Valea Sadului și Meri, a îngrozit tot Bumbeștiul. Inițial nu s-a știut cine este victima, deși polițiștii de la TF au fotografiat cadavrul fetei și au încercat identificarea ei în barurile din localitate. Unii au recunoscut fata, îmbrăcată frumos, machiată și îngrijită, și au anunțat că este fiica unei cunoscute avocate din oraș. Mama fetei a intrat și ea în panică, mai ales că Denisa nu a mai răspuns la telefon și se auzise deja de tragedia petrecută la câțiva kilometri de oraș. Lucrurile s-au lămurit abia a doua zi, dimineața, când familia fetei a fost la Serviciul de Medicina Legală să recunoască victima. Era Denisa, iar durerea a fost imensă.

În localitate, motivația decesului a fost întoarsă pe toate părțile. Unii au vorbit de un act sinucigaș, alții de un șantaj, o parte – că a fost totuși un accident feroviar.
Nimeni nu știe, în mod cert, ce s-a întâmplat și ce căuta Denisa pe linia de cale ferată, ori în tunelul unde și-a pierdut viața. Polițiștii nu au oferit informații legate de acest aspect, ci s-a menționat doar decesul fetei, identitatea ei și deschiderea unei anchete. Dacă există vreo persoană care a împins fata spre sinucidere, anchetatorii o vor căuta și identifica, dacă a fost accident feroviar … ,,mortul e de vină”, iar dacă a fost voința fetei, de a-și pune capăt zilelor, și acest aspect se va clarifica. Dacă ultimul aspect se va adeveri, semnalul de alarmă trebuie tras, pentru că orice părinte care are un copil de vârsta fetei nu poate sta impasibil la gândul că o decepție poate să îi ducă propria odraslă la un astfel de gest groaznic. Tragedia nu mai poate fi ștearsă din memoria colectivă, iar empatia publică este firească într-un astfel de caz cumplit, mai ales pentru o comunitate mică așa cum este cea din Bumbești Jiu.
A.S.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here