Comuniştii invită liderii USL Gorj la “Hora Unirii”

320

DSCN9879Preşedintele PAS Gorj, Gheorghe Dudău, a transmis ieri un mesaj explicit liderilor USL Gorj, invitându-i la o Opoziţie mărită. Dudău crede astfel că USL-ul are nevoie şi de partidele mici pentru a învinge PDL-ul, dar pentru asta trebuie să înveţe versurile de la “Hora Unirii”.

 

Comuniştii de la PAS Gorj se arată dispuşi de o colaborare electorală cu USL-ul, fără a ridica mari pretenţii. Gheorghe Dudău, şeful PAS Gorj, a demonstrat astfel că partidul se poate pune la dispoziţia USL, dacă Florin Cârciumaru, Ion Călinoiu şi Dian Popescu sunt dispuşi să facă “Hora Unirii”, adică să dea mâna şi cu partidele mici pentru o colaborare electorală. Dudău menţionează însă că PAS-ul nu are pretenţii în privinţa posturilor şi anunţă chiar că la alegeri va obţine 5% din voturi, Alianţa Socialistă făcându-şi în aceste zile noi organizaţii în judeţ.

PAS Gorj este un partid de stânga care la nivelul judeţului are consilieri locali. Înainte de 2008, Gheorghe Dudău a fost consilier judeţean, în timp ce pedeliştii Ion Ruşeţ şi Constatin Severus Militaru şi-au făcut debutul în politică sub umbrela acestui partid.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here