Comunicat de presă Marian-Jean Marinescu

129
Câştigătorul alegerilor desfășurate în cadrul Congresului PPE de la Helsinki  a fost susținut și de eurodeputatul Marian-Jean Marinescu.
  •  Cu această ocazie, vice-preşedintele grupului PPE în Parlamentul European, parlamentarul european de Dolj Marian-Jean Marinescu a declarat:  „Când, în 2012, Manfred Weber a fost în Craiova la invitatia mea, am ințeles că avem în el un prieten al României. Comisia Europeană are nevoie de un lider cu viziune europeană. Pentru noi este important ca președintele executivului european să fie un prieten al României. L-am susţinut pentru că eu cred că  Manfred Weber deţine avantajul de a avea abordarea din Parlamentul European, o abordare strict europeană, pentru că nu a avut şi experienţa unor funcţii executive la nivel naţional. În această perioadă de mari frământări la nivelul UE și la nivel global avem nevoie de o abordare unitară, europeană.”

    Eurodeputatul de Dolj Marian-Jean Marinescu a participat alături de Delegaţia Partidului Naţional Liberal în perioada 7-8 noiembrie 2018, la Congresul Partidului Popular European, desfăşurat la Helsinki. Ediția din acest an a Congresului PPE a fost foarte importanta pentru alegerile europene din 23-26 mai 2019 și pentru viitorul Uniunii Europene, având pe agendă alegerea candidatului PPE pentru funcția de președinte al Comisiei Europene, precum și  adoptarea rezoluțiilor care vor defini politica europeană a PPE în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here