Comuna Peștișani, singura din România premiată la Gala ”România ești TU”

818

Palatul Parlamentului a găzduit miercuri, 27 martie, Gala „România ești TU”. Județul Gorj a fost reprezentat la acest eveniment prin comuna Peștișani, primăria fiind distinsă și cu un premiu de excelență, devenind astfel singura comună din țară premiată la această gală.

Primăria comunei Peștișani este singura din România care a fost premiată la gala ”România ești TU” pentru contribuția adusă în Promovarea și Dezvoltarea Turismului Autohton. Cosmin Pigui, edilul localității gorjenești, a primit diploma de excelență pentru ”Conservarea Tradițiilor Românești și Promovarea Moștenirii Artistice a lui Constantin Brâncuși”.
Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului în cadrul galei ediția ”Îngeri pentru România” ce a reunit circa 800 de persoane, reprezentanți ai guvernului, primari, antreprenori, oameni de cultură sau media. La întrevederea avută cu primarul Cosmin Pigui, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan Radu Oprea a aflat despre proiectele de dezvoltare a comunei Peștișani și și-a manifestat întreaga susținere. La categoria Promovarea și Dezvoltarea Turismului Autohton în afara comunei Peștișani a fost nominalizat doar orașul Sibiu.
”Este o onoare pentru noi să recunoaștem eforturile și realizările remarcabile ale unor oameni deosebiți din comunitatea noastră. Fiecare premiu este un simbol al dăruirii, perseverenței și viziunii care îi călăuzește pe acești oameni către succes. Proiectul ”România ești TU” constă în realizarea unei gale – eveniment în care ne dorim să îi premiem pe cei mai buni dintre cei buni – români de „zece”. Având experiența necesară, inițiatorii proiectului și-au propus să realizeze un produs de anvergură prin care să premieze și să prezinte în detaliu oamenii valoroși din România, business-uri de excepție, locații și locuri deosebite, dar mai ales proiecte locale. Îi aducem la aceeași masă pe toți cei ce au clădit o țară, îi aducem în același loc pe cei ce și-au pus amprenta pentru ca România să devină pe zi ce trece țara cu care ne putem mândri”, au subliniat organizatorii evenimentului.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here