Compartiment Oftalmologie modern, la Spitalul Municipal Motru

316

Spitalul Municipal Motru îşi extinde serviciile. La începutul anului viitor devine funcţional Compartimentul Oftalmologie. Managerul Teodor Zavate spune că la ora actuală se lucrează la dotarea cu aparatură medicală, iar din ianuarie se vor putea face aici inclusiv operaţii în sfera Oftalmologiei.

Conducerea Spitalului Municipal Motru se mândreşte cu evoluţia înregistrată la nivelul unităţii în ultima perioadă. Condiţiile hoteliere pentru pacienţi au fost îmbunătăţite, capitol la care încă se mai lucrează, deoarece se doresc rezultate şi mai bune decât cele actuale. Şi calitatea serviciilor medicale este un obiectiv al echipei manageriale. În acest sens, în viitorul apropiat, va deveni funcţional Compartimentul Oftalmologie. „Ne aflăm la stadiul de dotare cu aparatură medicală pentru Oftalmologie. Investiţia este susţinută din punct de vedere financiar de către autorităţile locale. Compartimentul va deveni funcţional din luna ianuarie”, a declarat Teodor Zavate, managerul Spitalului Municipal Motru.

Operaţii oftalmologice la Motru
Unitatea spitalicească motreană nu avea nici aparatură şi nici specialişti la Oftalmologie. Datorită sprijinului acordat de administraţia publică locală, această deficienţă a fost remediată, în curând aici putându-se face inclusiv operaţii. „Nu aveam nici medic şi nici aparatură pentru Oftalmologie. Acum avem specialist dornic să facă treabă, iar problema aparaturii este în curs de soluţionare. Cu siguranţă adresabilitatea va creşte în următoarea perioadă, cu atât mai mult cu cât se vor face şi operaţii în sfera Oftalmologiei”, confirmă managerul Teodor Zavate.
La ora actuală, la Spitalul Municipal Motru sunt asigurate medicamentele pentru perioada următoare. Adresabilitatea este destul de mare, conducerea unităţii se aşteaptă la o creştere a numărului pacienţilor pe parcursul sezonului rece.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here