Comitetul pentru Situații de Urgență, întrunit astăzi la Motru! Municipiul, fără căldură și apă caldă de două zile

3860

Primarul Cosmin Morega a întrunit,  la această oră, Comitetul pentru Situații de Urgență de la nivelul localității, având în vedere situația gravă cu privire la alimentarea cu agent termic și apă caldă a populației. Mai exact, de două zile, orașul Motru este lăsat intenționat, după părerea cetățenilor, dar și a primăriei, fără căldură și apă caldă, lucru care nu s-a mai întâmplat de zeci de ani.

În acest sens, de la orele 13.00, Comitetul pentru Situații de Urgență va lua act de această problemă gravă, urmând că după întrunirea acestui organism primarul municipiului să informeze instituția prefectului cât și la alte instituții pentru a verifica modul dezastruos de gestionare a acestei situații fără precedent la nivelul localității. Managementul defectuos, lipsa de profesionalism și chiar sabotajul au făcut că până acum UATAA să nu poată furniza apa caldă și căldură populației, de 48 de ore.

Motrenii, de Revelion, fără căldură!

Dacă temperaturile ar fi scăzut sub zero grade, dezastrul ar fi fost și mai mare, instalațiile de apă și păcură înghețând și creend mai multe spargeri, instalația nemaiputand fi pornită. Conducerea societății, fie ea provizorie, este direct răspunzătoare de dezastrul provocat localității și cetățenilor, neavând nicio scuză pentru aceste probleme, deoarece sunt cei care au aprovizionat cu păcură și cărbune societatea și tot ei sunt cei care trebuie să se asigure, să fie pregătiți pentru orice avarie apărută.

Cei responsabili au căutat, în schimb, cu orice chip să fugă de răspundere, să o paseze către alții, cu toate că ei au condus de un an și jumătate destinele acestei unități. Cetățenii cer măsuri urgente.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here