Comisie mixtă la CEO

2617
După grevele din săptămânile trecute făcute de angajații CEO în carierele miniere, liderii federațiilor sindicale se întâlnesc astăzi cu șefii companiei, în comisie mixtă. Reprezentanții salariaților vor negocia și majorările salariale de la 1 ianuarie 2022, pe care le așteaptă toți angajații din CE Oltenia.
De asemenea, liderii protestatarilor din Piață așteaptă de la șefii organizațiilor sindicale, să ceară conducerii CEO actele adiționale individuale, care demonstrează că angajații muncesc în condiții speciale.
”Să sperăm că astăzi reprezentanții sindicatelor vor convinge administrația companiei să trimită în subunitățile C.E.Oltenia, actele adiționale individuale ale tuturor salariaților care conform anexei nr. 13 din C.C.M, își desfășoară activitățile în condiții speciale de muncă!
Ar fi culmea să trecem în anul următor fără a semna actele adiționale individuale, pe un drept câștigat și implementat atât în legea pensiilor cât și în Contractul Colectiv de Muncă, încă din data de 18 august 2021!
Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată!”, a declarat Manu Tomescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here