Comisie de negociere la CEO!

3708

După ce au fost amenințați cu plângeri penale de către sindicatele din CE Oltenia, șefii companiei au convocat comisia de negociere pentru a-i încadra pe angajați în condiții speciale de muncă, în baza Legii 197/2021.

Astfel, Comisia de negociere a Contractului Colectiv de Muncă (CCM) din cadrul CE Oltenia se va întruni în data de 15 octombrie, pentru a lămuri situația angajaților care au lucrat în condiții speciale.
Convocarea s-a făcut de către administrația CE Oltenia, la cererea sindicatului lui Nicu Bunoaica: ,,În urma adresei Sindicatului Solidaritatea 2013, Directoratul CEO a decis întrunirea comisiei pentru negocierea unui act adițional în care trebuie inclusă grupa specială pentru mineri și energeticieni și mărirea sporurilor care definesc condițiile speciale, adică dublarea sporului de 16%”, a declarat Nicu Bunoaica.
De asemenea, acesta anunță că astăzi și vineri vor fi avea loc proteste pentru că Legea 197 este încă neaplicată: ,,Săptămâna aceasta, proteste la Târgu-Jiu, iar începând de lunea viitoare, vom fi în greva foamei, la București, indiferent de ce Guvern o să fie”, a mai spus acesta.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here