Comisia Paritară: Creşterile salariale din CEO nu se dau clarificate

300

Comisia Paritară Sindicate-Administraţie se va întruni pe 25 noiembrie în şedinţă, pe ordinea de zi aflându-se încă punctul privind clarificările legate de creşterile salariale aprobate luna trecută în Complexul Energetic Oltenia. În acest cadru, nelămuririle liderilor sindicali vor fi dezbătute cu reprezentanţii administraţiei, la fel ca şi aprobarea unor ajutoare materiale pentru angajaţii companiei care au probleme medicale. Pe ordinea de zi se află şi stabilirea programului de lucru pentru luna decembrie 2015, lună scurtă urmare a sărbătorilor legale.

Sindicaliştii şi reprezentanţii administraţiei se vor aşeza iar la masa dialogului în ultima săptămână a lui noiembrie, cu câteva zile înainte de intrarea în luna cadourilor. Comisia Paritară se va completa totodată, cu această ocazie, cu noi membrii, nefiind exclus ca FNME să vină chiar cu alte persoane desemnate în faţa reprezentanţilor administraţiei companiei. Totul va depinde de congresul federaţiei, aflat în desfăşurare la Băile Olăneşti din Vâlcea.
Până însă la modificări, participanţii la şedinţă vor discuta aici despre creşterile salariale din octombrie, lucru cerut de unii lideri de sindicat, dar şi despre acordarea unor ajutoare materiale pentru angajaţii suferinzi. În această categorie intră salariaţii care au suferit accidente de muncă ori sunt afectaţi de boli profesionale.
În acest cadru se va pune pe tapet şi programul de lucru al angajaţilor pe luna decembrie, ştiut fiind că perioada imediat următoare este una cu multe libere, dar în care CEO trebuie să funcţioneze la capacitate.
A.Stoica

convocator comisia mixta in data de 25 noiembrie 2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here