Comisia Europeană recomandă creșterea taxelor și impozitelor în România

718

Raport devastator pentru România de la Bruxelles. Comisia Europeană recomandă o nouă creștere a taxelor și impozitelor în țara noastră. Reprezentanții Comisiei avertizează țara noastră că deficitul bugetar a ratat anul trecut ținta stabilită de Guvern şi, cel mai probabil, şi în acest an va fi mult mai sus.

Toate acestea fac ca ţara noastră să fie mai vulnerabilă din punct de vedere economic, iar îndatorarea, evident, ar putea crește.

Spre exemplu, oficialii europeni spun că recalcularea pensiilor va duce la un deficit de peste 6%, prin urmare România se va împrumuta şi mai mult.

Reprezentanții Comisiei vorbesc în același timp şi despre faptul că pachetul de consolidare fiscală adoptat recent va fi de ajutor, dar este insuficient, este nevoie de mai mult. Cu toate acestea, guvernanții spun că 2024 este anul în care nu vor fi creșteri de taxe sau impozite. Și tot ei ne aduc aminte că reprezentanții acestor instituții pot veni doar cu recomandări, statul nu este obligat să le şi implementeze, potrivit Antena 3 CNN.

 

 

 

 

 

 

 

taxe uriase impozit progresiv anunt ministrul muncii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here