Colonelul Florin Popescu a primit comanda Jandarmeriei Gorj

376

Comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj a fost predată joi colonelului Florin Popescu. Până în prezent, colonelul Florin Popescu a ocupat funcţia de prim adjunct al inspectorului şef la Jandarmeria Gorj, fiind şi împuternicit la comanda unităţii.

Ceremonia de predare-primire a comenzii Jandarmeriei Gorj şi a Drapelului de Luptă a avut loc joi, începând cu ora 11:00, pe platoul unităţii. Ceremonia a debutat cu primirea oficialităţilor şi a reprezentanţilor Inspectoratului General al Jandarmeriei Române precum şi a reprezentanţilor instituţiilor militare din judeţul Gorj. „În prezenţa ofiţerilor şi subofiţerilor din comandamentul unităţii şi structurile dislocate din judeţul Gorj domnul colonel dr. Vasilică Ovidiu – prim adjunct al inspectorului general şi şef al Statului Major din Jandarmeria Română a prezentat Ordinul de numire în funcţie a noului comandant şi a asigurat predarea primirea Drapelului de Luptă al unităţii, ceremonialul finalizându-se cu defilarea subunităţilor”, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.
Colonelul Florin Popescu a fost numit în funcţia de inspector şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj începând din data de 27 martie, prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ca urmare a promovării concursului organizat de către Jandarmeria Română. Până la această dată, colonelul Florin Popescu a ocupat funcţia de prim adjunct al inspectorului şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, fiind şi împuternicit la comanda unităţii începând cu luna septembrie a anului trecut, după ce fostul comandant al Jandarmeriei Gorj, colonelul Robert Iulian Vîţă, a fost împuternicit în funcţia de adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, pe o perioadă de şase luni.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here