Colindători la PSD Gorj

332

Picture 004Colindătorii au bătut ieri la porţile organizaţiei judeţene a PSD Gorj pentru a le ura şefilor şi membrilor de partid dar şi ziariştilor un Crăciun fericit. Cu această ocazie, preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru a deschis şi o sticlă de şampanie şi le-a mulţumit reprezentanţilor mass-media pentru buna colaborare din 2010.

Conferinţa de presă a PSD Gorj a fost ieri una atipică, asta deoarece pesediştii au stabilit ca ultima întâlnire cu ziariştii din acest an să fie festivă. Picture 001“Aceasta este ultima conferinţă de presă organizată de PSD Gorj. Pentru filiala noastră anul 2010 a fost unul destul de dificil, ca membrii de partid am trecut prin multe greutăţi. Ce este mai îmbucurător este că am reuşit să trecem cu bine peste toate, probleme, greutăţi, deoarece de opt ani de zile suntem în opoziţie. Am reuşit însă să ne menţinem unitatea. Am reuşit să demonstrăm că PSD Gorj are oameni de calitate, care nu au pus, niciodată, pe primul loc interesul personal ci interesul de echipă şi cel al partidului din care fac parte. Să nu credeţi că ne-a fost uşor. Ne-a fost foarte greu, a fost dificil pentru aleşii locali şi judeţeni care au rezistat în opoziţie. Am reuşit însă să realizăm ce am promis cetăţenilor din localităţile noastre. Este un lucru mare de tot pe care de-a lungul anilor l-am demonstrat. Să sperăm că şi de acum înainte la noi în partid va rezista unitatea, respectul reciproc şi respectul faţă de calitatea de membru al unei organizaţii”, a declarat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

Şeful PSD, o parte dintre vicepreşedinţi dar şi simpli membrii au ciocnit apoi câte un pahar de şampanie cu reprezentanţii mass-media, refuzând să răspundă, de această dată, la întrebări.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here