Colegiul Tehnic “Ion Mincu” din Târgu Jiu donează viziere de protecție cadrelor medicale din prima linie

1268

Echipa de robotică a școlii, TeamPhoenix, sprijinită de colectivul de profesori, a realizat 50 de viziere de protecție pe care le-a donat Spitalului de Urgență din Târgu Cărbunești, această unitate spitalicească fiind declarată de autoritățile centrale Centru Pentru Combaterea COVID-19. Vizierele sunt printate 3D, apoi asamblate în condiții de igienă și dezinfectare. Această acțiune nu este una singulară. Vor fi realizate viziere și pentru Spitalul Județean de Urgență  Târgu Jiu.

Unitatea școlară este implicată pe mai multe planuri în criza pandemică, existând elevi voluntari din cadrul școlii postliceale sanitare, la solicitarea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu și DSP Gorj, iar echipaje SMURD sunt cazate pe perioada stării de urgență în căminul internat al școlii.

Pentru a continua campania de realizare a vizierelor de protecție atât de necesare în aceste zile, elevii fac apel la oamenii de afaceri din Târgu Jiu care pot ajuta financiar sau cu materiale. Tel. de contact al echipei: 0768578304. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here