Colegiul Auto „Traian Vuia” Tg Jiu – acreditat de A.R.A.C.I.P

588

Este lăudabilă iniţiativa unor inimoşi reprezentanţi ai Colegiului Auto Tg Jiu de a organiza acreditare unor clase auto.
Aşa se face că în perioada 19.06.2014 Agenţia Română de Evaluare a Calităţii din Învăţământul Preuniversitar analizând pe documente Colegiul Auto i-a acordat acreditarea.
Este meritul întregului colectiv de cadre al liceului şi al directorului acestuia. Este o îndatorare a noastră a tuturor, a oamenilor de cultură să veghem la menţinerea şi dezvoltarea şcolilor. Toate cabinetele şi atelierele din şcoală sus menţionate sunt dotate, iar elevii se bucură de o pregătire foarte bună.
Doamna Director, Alina Danaricu, a mulţumit tuturor reprezentanţilor şi colaboratorilor privind acreditarea.
Au fost apreciate activităţile extraşcolare şi premiile câştigate de către elevi ca de exemplu: Concursuri de creaţie literară cu elevi coordonaţi de profesoara Iulia Rădulescu, parteneriat cu Teatrul Elvira Godeanu, Tg Jiu la care au participat elevi şi profesori, concursuri pe teme auto ca de exemplu: “Automobilul-prieten sau duşman” coordonat de profesoara Băltăreţu Cerasela.
De asemenea, biblioteca liceului este dotată cu documente, iar elevii o frecventau cu drag.
În liceu au fost reprezentanţi ai universităţilor pentru acordarea gradului didactic I pentru profesorii Butulescu Marinela, Pigui Graţiela, Catrina Ionuţ. Este o performanţă ca Liceul nostru să reuşească acreditarea unor profesori auto, iar acest lucru nu poate decât să confirme potenţialul de valori umane pe care Colegiul Auto Tg Jiu îl deţine.
Suntem mândri de această reuşită a liceului şi îi urăm succes pe mai departe,
Iată atracţia elevilor spre automobile, spre maşini, dar şi spre cealalalte domenii. Aici se pot descoperi şi împlini toate visele elevilor, aşa cum a constatat şi comisia A.R.A.C.I.P. prin modul de abordare multidisciplinară, ocazie de întâlnire între specialiştii din diferite domenii, în vederea obţinerii finalităţilor acestora. S-a pus în vedere relaţia cercetătorilor şi specialiştilor din domeniile ştiinţei, umaniştilor sportului şi educaţiei fizice pentru îndeplinirea obiectivului comun, cel al promovării şi menţinerii liceului, pentru atingerea performanţei în general. Acest infinit al performanţei umane nu se poate realiza fără artă aşa cum gândea şi marele nostru sculptor Constantin Brâncuşi: “raţiunea de a fi a artiştilor este aceea de a revela frumuseţile lumii”. Catedra de Filologie a Liceului, Centrul de Lectură coordonat de profesoara Iulia Rădulescu îi aşteaptă pe elevi pentru a crea. Obectivul nostru este acela de creştere a vizibilităţii pe plan naţional şi local.
Profesor Iulia Rădulescu, Colegiul Auto „Traian Vuia” Tg Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here