Colectă liberală pentru primarul încătuşat Pavel

155

Colegii din PNL Gorj nu l-au uitat pe primarul comunei Peştişani, Florin Pavel, aflat de mai bine de o jumătate de ani după gratii, chiar şi după trimiterea sa în judecată de către procurorii Parchetului Judeţean Gorj. Gheorghe Orzan, prim-vicepreşedintele PNL Gorj, a luat astfel decizia să deschidă o colectă la sediul organizaţiei din municipiu pentru a strânge bani de la colegii din partid în vederea ajutorării familiei Pavel. Deja la “puşculiţa” PNL Gorj s-au adunat ceva bănuţi.

Gheorghe Orzan susţine că nu i s-a cerut de către soţia lui Florin Pavel să facă acest demers umanitar ci aşa a considerat el că este normal să ajute un coleg aflat la ananghie. Prim-vicepreşedintele a luat astfel hotărârea, din senin, să adune nişte bani pentru soţia şi fiul lui Pavel, afectaţi de reţinerea soţului şi tatălui, în vara anului trecut.
Orzan a anunţat oficial demersul său la şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Gorj, desfăşurate la Rovinari. “Ştiu că s-au adunat deja nişte bani, nu ştiu exact cât. Colegii din PNL Gorj au înţeles că este normal să îi ajutăm familia lui Pavel şi au început să doneze fiecare după posibilităţi”, a declarat Orzan.
În dosarul pentru care Pavel se află după gratii a fost trimis în judecată şi liderul PNL Gorj, Dian Popescu, care nu a venit însă cu ideea de a-şi sprijini subalternul din partid. Îşi va răscumpăra însă faptul că a trecut cu vederea acest lucru donând nişte bani pentru familia lui Pavel fără teama că va fi acuzat a doua oară de dare de mită.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here