Colaborare instituțională la Săcelu: Bază sportivă nouă, în incinta Taberei Școlare

362

Autoritățile locale din Săcelu au reușit să inaugureze, în a doua jumătate a lunii mai, o nouă Bază Sportivă în localitate. Aceasta deservește și elevii Școlii Gimnaziale din Săcelu. Investiția a demarat în toamna anului trecut și a fost pusă în funcțiune chiar săptămâna trecută, în prezența primarului Florin Jurebie și a directorului Direcției Județene pentru Sport și Tineret Gorj, Horațiu Gorun.

Anul trecut, primarul comunei Săcelu, Florin Jurebie a pus la dispoziția Taberei Școlare din localitate, aparținând Direcției Județene de Sport și Tineret Gorj, gratuit, un teren în suprafață de 3000 de mp. Asta deoarece instituția își manifestase dorința de a realiza în localitate o bază sportivă performantă care să deservească atât elevii școlii din Săcelu, cât și taberiștii. Proiectul demarat în toamnă s-a terminat în luna aceasta și a fost și inaugurat chiar de Zilele Comunei Săcelu. Cu această ocazie, pe noua bază s-au organizat diverse manifestări, întreceri sportive și o competiție de fotbal pe sate.
“Primăria a venit cu terenul, iar Direcția cu fondurile. Din această bună colaborare a rezultat noua bază sportivă”, a explicat, acum, primarul Jurebie, mulțumit de investiția finalizată în localitate. Edilul a explicat și că terenul de sport va fi folosit și de elevii școlii, în baza unui protocol, încheiat între cele două instituții. Școlarii vor efectua astfel orele de sport într-un cadru adecvat și modern, terenul multifuncțional fiind unicat în zonă, localitatea mai având doar o sală de sport acoperită.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here