Cojocaru a răbufnit după eşecul cu Bustuchin: ,,Cu atitudinea asta nu batem nici o echipă de liga a şasea”

1167

Pandurii a pierdut ultimul amical disputat în această iarnă. Trupa lui Călin Cojocaru a cedat în faţa unei echipe cu aspiraţii la titlul judeţean, Petrolul Bustuchin.Unicul gol al meciului disputat pe terenul sintetic a fost înscris de Ion Gâlcescu, în prima parte a confruntării. După o perioadă extrem de aglomerată, în care au jucat nu mai puţin de nouă partide amicale, gazdele au făcut un joc modest. De altfel, atitudinea pandurilor l-a enervat la culme pe antrenorul Călin Cojocaru, care nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume.
,,Am pierdut, şi cu atitudinea asta nu batem nicio o echipă de liga a şasea. Am ieşit pe vârfuri, i-am luat la preţ de matineu, iar lucrul acesta ne-a costat. Nu-mi convine, vreau altceva de la ei. Dacă nu te respecţi în viaţă, nu poţi să treci nici strada. Orice antrenament am fi făcut înaintea acestui meci, trebuia să arătăm altceva. Vreau altceva de la ei. Vreau să se respecte, pentru că trebuie să baţi adversari de acest gen chiar dacă te trezeşti la 12.00 noaptea”, a declarat principalul Pandurilor.
Amfitrionii au început meciul în următoarea formulă: Iovicin – Cuțitoiu, Catrici, Ciobanu, Vasilescu, Patrick Popescu, Şendroiu, Kazuki Takahashi, Trancă, Tănăsoiu, Bodea. După pauză au intrat Achiriloaei, Opriţa, Peia, Cornicioiu, Nicolae Cotolan, Leonard Gheorghe, Pirciu, Cristian Ştefan, Babaua, Zlataric şi Goma.
Mijlocaşul celor de la Bustuchin, Cristian Vasile Stegaru, a spus că echipa mai determinată s-a impus. ,,Bombardel” speră totuşi ca Pandurii să revină pe o pantă ascendentă, şi să treacă peste dificultăţile financiare.,,A fost un meci greu, dar am făcut un joc bun şi am scos un rezultat bun. Ei mai au o săptămână şi încep campionatul, noi avem doar trei săptămâni de pregătire. A fost un antrenament bun pentru ambele formaţii. Au mai multe meciuri ‘sub centură’, dar contează şi starea de moment şi cum te simţi în ziua meciului. Am avut o zi mai bună, am fost mai determinaţi, mă gândesc că au fost şi mai obosiţi după perioada de pregătire. Le urez multă baftă în campionat şi sper să se remedieze şi problemele pe care le au cu banii”, a declarat Stegaru.Pandurii au bifat patru succese, două egaluri şi trei înfrângeri.
În afară de eşecul cu Petrolul, echipa principală din Gorj a înregistrat următoarele rezultate:
Pandurii – CSO Filiaşi, locul 14 în Liga 3, seria 4, scor 1-0
Pandurii – CS Hunedoara, locul 7 în Liga 3, seria 4, scor 2-0
Pandurii – Jiul Rovinari, locul 7 în Liga 4 Gorj, scor 4-1
Pandurii – CS Hunedoara, locul 7 în Liga 3, seria 4, scor 5-1
Pandurii – Vulturii Fărcăşeşti, locul 3 în Liga 4 Gorj, scor 1-1
Pandurii – All Stars Dolce Vita, selecţionată de minifotbal, scor 1-1
Pandurii – Viitorul Dăeşti, locul 11 în Liga 3, seria 4, scor 1-2
Pandurii – CSM Slatina, locul 2 în Liga 3, seria 3, scor 2-3
Cătălin Pasăre

1 COMENTARIU

  1. Ce sa mai zicem băieții sunt minunați valuarea antrenorilor își spune cuvântul A schimbat posturile la jucători de nici nu stiu la ce poartă trebuie sa marcheze intr un cuvânt a distrus o echipa a Gorjenilor aducând jucători din toate colțurile țării și din toata europa ! Cine nu are unde locui si nu Are ce mânca il luam la Pandurii si il facem fotbalist. Se vad si rezultatele !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here