Cojocaru a evidenţiat punctul slab al Pandurilor: ,,Mai avem de lucru pe faza defensivă”

959

Pandurii Târgu Jiu a terminat stagiul de iarnă cu o remiză spectaculoasă. Echipa lui Călin Cojocaru s-a deplasat la Rovinari, pentru partida cu CS Hunedoara. Meciul cu reprezentanta judeţului învecinat s-a terminat nedecis, 3-3. O dublă a lui Gabriel Dodoi şi un gol al lui Sebastian Velcotă au consemnat ultimele reuşite ale pandurilor în meciurile de verificare.
Antrenorul timişorean a decis că vrea să joace pe un teren de iarbă ultimul amical înaintea primul meci oficial, cel cu Petrolul Ploieşti. Cu toate acestea, la ora jocului, gazonul de la Rovinari a fost acoperit de zăpadă.
Formaţia noastră a început în următoarea formulă: Opriţa – Filip, Grecu, Diau, Luzemo – Sylla, Acosta, Habet – Velcotă Dodoi, Bunga. După pauză au intrat Iovicin, Corduneanu, Erhard, Cojocaru, Peia, Rasoveanu, Zaborowsky, Vaida, Goma şi Răchişan.
,,Sunt mulţumit de pregătire. Singura mea nemulţumire este că nu au revenit toţi jucătorii. Dar, am încredere în lot, venim după multe meciuri amicale. E clar că mai avem de lucru pe faza defensivă, trebuie să fim mai concentraţi, mai bine poziţionaţi. Trebuie să fim mai atenţi, pentru că am pierdut o grămadă de meciuri pe greşeli personale”, a declarat antrenorul principal al Pandurilor după joc. Marian Pleaşcă ar putea semna cu Pandurii până la finalul sezonului, dar o decizie este aşteptată în următoarele zile. ,,Suntem încă în discuţii cu Marian Pleaşcă. Totul depinde de el. Chiar dacă nu semnează, eu am un lot complet. Am mare încredere în băieţi. Dacă rămânem cu aceeaşi dorinţă şi muncim la fel ca la pregătire, cu siguranţă rezultatele se vor schimba”, a adăugat Cojocaru. Tehnicianul gorjenilor este mulţumit că echipa va rămâne ,,acasă” până la finalul campionatului. ,,Este o normalitate să jucăm la Târgu- Jiu. Aici merităm să jucăm, în casa noastră” Pandurii a disputat trei meciuri amicale de la întoarcea la Târgu-Jiu, cu CSM Slatina (1-1), Viitorul Dăeşti (1-1) şi CS Hunedoara (3-3). Alte cinci partide de verificare au fost bifate în Banat. Trupa gorjeană a dat piept cu Ripensia, de două ori (0-4, 4-4), ASU Politehnica Timişoara (0-5), CS Dumbrăviţa (2-1) şi Ghiroda şi Giarmata Vii (1-0). Amicalul cu liderul ligii secunde, FCU Craiova, nu s-a mai disputat din cauza gazonului îngheţat de pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here