CODA schimbă data alegerilor pentru PDL Târgu-Jiu

350

Membrii CODA a PDL Gorj vor fi întruniţi vineri, la sediul organizaţiei din Târgu-Jiu în şedinţă. Pe ordinea de zi se află modificarea datei alegerilor de la PDL Târgu-Jiu, asta deoarece pe data de 5 martie o delegaţie a PDL Gorj, formată din 9 membri, trebuie să fie prezentă la Bucureşti la Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

Din delegaţia judeţului nostru vor face parte, printre alţii, preşedintele interimar Ion Ruşeţ, deputatul Constantin Severus Militaru, membru CODA Corneliu Gârjoabă, primarul oraşului Rovinari, Doru Filip, membru CODA Nicolae Daviţoiu şi şefa organizaţiei de femei, Maria Moţa. Din delegaţie nu va mai face parte Cosmin Popescu, care s-a autosuspendat din partid, locul său putând fi luat de un alt membru important al organizaţiei. Consiliul este un preambul la alegerile care se vor face la nivelul organizaţiei centrale. Pe ordinea de zi a şedinţei nu este nimic legat de Gorj.

De asemenea, pe ordinea de zi a CODA ar putea fi şi modificarea datei alegerilor pentru şefia PDL Motru.

În ce priveşte alegerile de la PDL Târgu-Jiu, sunt vehiculaţi candidaţi pentru această funcţie Nicolae Cilibiu şi Dan Vâlceanu, Gore Popescu anunţând că nu mai este interesat să candideze.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here