Cod galben de ninsori și în Gorj

953

ANM a lamsat un avertisment de ninsori însemnate cantitativ în mai multe zone din ţară.

O avertizare Cod galben pentru ninsori semnificative va fi în vigoare începând de luni, la ora 18:00, pentru zonele Carpaților Meridionali și Carpaților de Curbură, conform informațiilor furnizate de Administrația Națională de Meteorologie, citată de Agerpres. Potrivit meteorologilor, până marţi, la ora 12:00, la altitudini de peste 1.500 de metri în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură vor predomina ninsorile, local însemnate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă. Judeţele care se vor afla parţial sub Cod galben de ninsori sunt: Caraş – Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Braşov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj şi Mehedinţi.

Azi-dimineață s-a intervenit pentru deszăpezire pe DN 67C, zona Rânca.
”Se acționează cu două utilaje cu lamă și material antiderapant pe sectorul afectat de ninsoare pentru asigurarea circulației rutiere în condiții de siguranță.
Stratul nou depus măsoară peste 15 cm, nu vă deplasați pe sectoarele de drum afectate de ninsori cu autovehiculele neechipate corespunzător pentru iarnă!”, a transmis DRDP Craiova.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here