Cocină: „Nu am decis ce o să fac!”

157

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj organizează, astăzi, o conferinţă de presă organizată ca urmare a numirii în funcţia de preşedinte – director general a lui Titu Daniel Bondoc. Numirea sa vine după ce Gheorghe Cocină a fost primit, în cursul zilei de miercuri, ordinul de revocare din funcţia de preşedinte al CJAS Gorj. Cocină a declarat că încă nu a decis ce va face în continuare.

Uneperistul Gheorghe Cocină a fost schimbat, miercuri, din funcţia de preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj. „S-a încheiat activitatea mea la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj; am fost revocat din funcţia de preşedinte. Aşa a decis conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate; ne-a eliberat pe toţi preşedinţii de case judeţene. Nu sunt nici supărat, de această decizie. Eu consider că mi-am făcut treaba foarte bine. Urmează un nou concurs, la care încă nu ştiu dacă voi participa”, a spus Cocină. De asemenea, Gheorghe Cocină a declarat că încă nu s-a hotărât ce va face în continuare: „nu am luat o decizie, dar voi hotărî zilele următoare ce voi face”.

Cocină: „Cred că Bondoc se va descurca”
În locul lui Gheorghe Cocină va fi numit Daniel Bondoc, soţul consilierului local PSD Iulia Vână. Acesta a mai ocupat funcţia de preşedinte al CJAS Gorj pentru o scurtă perioadă de timp, în anul 2009. Gheorghe Cocină spune că deşi nu a lucrat cu Daniel Bondoc, cred că acesta se va descurca în funcţia de preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj. „Nu am lucrat cu dumnealui, dar cred că se va descurca pentru că el a mai fost la CJAS Gorj”, a declarat Gheorghe Cocină.
Astăzi este organizată o conferinţă de presă, la sediul CJAS, în cadrul căreia Daniel Bondoc va prelua oficial funcţia de preşedinte.
Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here