Coafuri în trend pentru Revelion

4312

Un nou an, o nouă tu? Pășește cu dreptul în 2020 și remarcă-te la petrecere cu o coafură trendy, dar adaptată stilului tău. Poți alege un stil dramatic, spectaculos, care să concureze cu artificiile, sau poți opta pentru un stil mai cuminte, cu un twist sexy.

1. Plastic glam
Stilul wet e în tendințe de mai multe sezoane. Dacă nu l-ai încercat încă, află că pune în evidență trăsăturile (de aceea e asociat de obicei cu un machiaj mai curajos) și e foarte ușor de realizat, pentru că are o finisare voit dezordonată. Pentru a obține acest efect de vinil, aplică pe părul umed, din vârful capului, un produs special și apoi uniformizează-l cu degetele pe lungimi.

2. Prețioasă
O coafură simplă cu cărare pe mijloc poate fi înobilată de multe accesorii, ce-ți oferă o alură prețioasă, aristocrată. Optează pentru funde de catifea, cleme cu perle sau accesorii Art Deco. Vestea bună e că pentru această coafură spectaculoasă nici măcar nu ai nevoie de programare la coafor.

3. Artsy
Dacă tu sau hairstylistul tău aveți aptitudini artistice, vă puteți aventura în realizarea acestei coafuri sculpturale. Totul se realizează cu ceară fixatoare pe șuvițe de păr atent selectate de dragul artei și al simetriei și cu multă îndemânare și răbdare. Însă rezultatul merită, pentru că în mod cert va rămâne un look de neuitat.

4. În valuri
Această coafură are un farmec retro și se potrivește fetelor cu părul lung. Secretul acestui efect vintage e realizarea buclelor de la nivelul tâmplelor, astfel încât părul să rămână drept de la rădăcină și cu un volum moderat. E un stil ideal pentru rochiile decoltate, elegante.

5. Cărarea cea bună
Cărarea pe o parte avantajează majoritatea fetelor, deoarece pune în evidență trăsăturile (pomeții ochii, buzele), dar distrage atenția de la eventualele asimetrii. Deși pare o coafură foarte simplă, e o artă ca părul să arate atât de impecabil, fără fire rebele. Mai întâi e îndreptat cu placa, apoi detaliile se modelează cu mult fixativ și cu ajutorul unui pieptene cu dinții deși.

6. Volum lejer
Acest stil, denumit și „the blowout”, se realizează cu uscătorul de păr și peria. Părul se usucă gradual în bucle mari, dar nefinisate, iar look-ul oferă o alură fresh. Pentru că acest tip de volum este efemer, mai ales atunci când părul nu e ondulat în mod natural, îți recomandăm să-ți prinzi buclele cu clipsuri atunci când sunt calde și să le răsfiri înainte de party.

7. Messy
Această coafură poate fi adaptată tuturor tunsorilor cu breton, deoarece regula este simplă: părul e uscat lejer, apoi finisat într-un mod haotic, dar totuși structurat pe vârful șuvițelor, cu un produs precum ceara de păr. Stilul se asortează de minune cu un machiaj studiat, clasic.

8. Bucle structurate
Buclele mici, dar structurate se realizează foarte simplu. Pe părul umed, aplică o spumă de păr și împletește-ți podoaba capilară seara, apoi înainte de party desfă împletitura și aplică un produs de modelare pentru firele rebele. Poți fixa și câteva șuvițe în jurul feței, pentru un aer rebel.

9. A la Marcel
O coadă de cal poate părea o alegere banală pentru Revelion, dar dacă alegi bretonul, fie el lung sau scurt, și îl modelezi în stilul anilor ’20, obții un look festiv, modern cu un twist în dulcele stil clasic.

10. Efortless
Dacă alegi să-ți pui în valoare ținuta cu un coc relaxat, la baza cefei, oferă un aer fresh coafurii cu o finisare lejeră, actuală. Pentru a replica acest stil, părul e coafat în bucle medii, răsfirate, iar acea șuviță cu alură optzecistă e cireașa de pe tort.
Sursa: elle.ro
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here