CNTV Târgu Jiu organizează preselecția pentru Festivalul francofon ”Chants, sons sur scène”

427

Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, în colaborare cu Institutul Francez din România, Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, Consiliul Judeţean Gorj, Primăria Municipiului Târgu Jiu, Asociația Română a Profesorilor Francofoni – Filiala Gorj, Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu și Asociația IMT pentru Educație, organizează ediția a XI-a a preselecției regionale pentru Festivalul Național de Cântec Francofon ”Chants, sons sur scène”.
Preselecția de la Târgu Jiu va avea loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 10:00, la Teatrul ”Elvira Godeanu”. Elevii finaliști vor participa la etapa națională a concursului ”Chants, sons sur scène” care va avea loc la Baia Mare săptămâna viitoare.
”Înscrierea concurenților la acest festival se face pe 3 categorii de vârstă: 13-15 ani, 16-17 ani și 18-25 de ani (vârsta se calculează în ani împliniți la 1 mai 2024, dar candidații majori la data de 30 iunie 2024 se vor putea înscrie la categoria 18-25 de ani). Pe scenă pot fi maxim două persoane (se cântă solo sau în duet). Elevii / studenții participă mai întâi la etapa regională, iar câștigătorii locului I, pentru fiecare categorie de vârstă, participă la finala Festivalului Național de Cântec Francofon ”Chants, sons sur scène”, care va avea loc la Teatrul Municipal din Baia Mare. De asemenea, câștigătorii premiilor I, II și III vor primi bijuterii personalizate, oferite de o bijuterie din Târgu Jiu, în calitate de sponsor”, au anunțat reprezentanții Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here