CNSH și CNTV Târgu Jiu, centre de admitere pentru două universități din Timișoara

789

Absolvenții de liceu din județul Gorj care își doresc să înceapă studiile superioare la universități din Timișoara își pot depune dosarele chiar la Târgu Jiu, unde la Colegiul Național ,,Tudor Vladimirescu” și Colegiul Național ,,Spiru Haret” vor fi deschise centre de admitere pentru Universitatea de Vest, respectiv Universitatea Politehnica Timișoara.

Colegiul Național ,,Spiru Haret” Târgu Jiu devine centru zonal de admitere la Universitatea Politehnica Timișoara, au anunțat reprezentanții unității de învățământ superior din Banat: ,,Ți-ai pregătit dosarul de admitere? Universitatea Politehnica Timișoara vine chiar la tine acasă, în Târgu Jiu. Centrul de admitere UPT de la Colegiul Național ,,Spiru Haret”, str. 1 Decembrie 1918, nr. 106, este deschis în perioadele: 17–19 iulie (09:00 – 16:00); 23–24 iulie (09:00 – 14:00). Alege-ți rolul la una dintre facultățile UPT și scrie-ți propriul scenariu de succes: Facultatea de Arhitectură și Urbanism; Facultatea de Automatică și Calculatoare; Facultatea de Inginerie Chimică, Biotehnologii și Protecția Mediului; Facultatea de Construcții; Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale; Facultatea de Inginerie din Hunedoara; Facultatea de Inginerie Electrică și Energetică; Facultatea de Management în Producție și Transporturi; Facultatea de Mecanică; Facultatea de Științe ale Comunicării”.
De asemenea, de luni 15 iulie, un centru de admitere la Universitatea de Vest Timișoara va fi deschis la Colegiul Național ,,Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu. ”Centrele județene de admitere la Universitatea de Vest Timișoara vor fi deschise în următoarele perioade: 15 – 18 iulie 2024; 23 – 25 iulie 2024. Intervalul orar în care candidații se pot prezenta la centrele județene de admitere este 9:00-16:00. În perioadele, respectiv intervalele orare anterior menționate, candidații pot efectua, la centrele județene de admitere, atât înscrierea la studii universitare (depunerea dosarului pe platforma online), cât și certificarea documentelor conform cu originalul (scanarea acestora de către reprezentanții UVT) sau predarea documentelor în original, în funcție de calendarul de admitere al programului de studii pentru care optează”, au transmis reprezentanții CNTV Târgu Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here