CNI investeşte în Sala Sporturilor şi pentru o sală a elevilor

298

Compania Naţională de Investiţii, în calitate de investitor, va emite în următoarele zile ordinul de începere al lucrărilor de modernizare şi extindere a Sălii Sporturilor din municipiul Târgu-Jiu. Totodată, CNI a emis ordinul de demarare a lucrărilor de amenajare a unei săli de sport la Colegiul Economic “Virgil Madgearu”.

Lucrările de construcţie şi extindere a noi Săli a Sporturilor din Târgu-Jiu nu au fost încă demarate, necesar fiind ordinul de începere emis de către constructor, adică CNI. Discuţii în acest sens au fost purtate deja de municipalitate cu reprezentanţii CNI. “Am purtat mereu legătura cu reprezentanţii CNI, în calitate de investitor al lucrării respective. După cum ni s-a comunicat, practic în această perioadă fiind un contract de proiectare cu execuţie, proiectul prezentat de către constructor a fost însuşit de către CNI, lucrările urmând a începe în următoarele zile. Deci, ordinul urmează a fi emis”, a declarat şeful Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, Raul Chiriac. Constructorul care a câştigat licitaţia organizată de Compania Naţională de Investiţii este o societate din Slatina. Noua structură a Sălii Sporturilor va avea peste 1.200 de locuri, iar zona principală a tribunelor se va extinde.

sala sporturilor (2)Sală de sport de 5 milioane de lei
Tot CNI este investitor şi în amenajarea unei săli de sport în incinta Colegiului Economic “Virgil Madgearu”. Ordinul de începere în acest sens a fost deja emis, data trecută pe înscrisuri fiind cea de astăzi, 24 mai. “Este o investiţie tot prin CNI. A fost obţinută finanţarea pentru realizarea unei săli de sport cu 180 de locuri la Colegiul Economic. Aici a fost avizat proiectul, s-a emis şi ordinul de începere. Unitatea de învăţământ nu dispunea până acum de o sală de sport. Va fi o sală modernă cu dimensiuni olimpice. Tot în programul derulat prin CNI, este prevăzut tot la Colegiul Economic şi realizarea unui bazin de înot datorită faptului că unitatea dispune de un teren potrivit pentru amenajarea acestui bazin, un amplasament care permite şi accesul facil. Investiţia la sala de sport se ridică la suma de aproximativ 5 milioane de lei”, a mai spus Raul Chiriac.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here