CNET Târgu-Jiu, centru de admitere pentru viitorii studenţi ai UVT

621

Universitatea de Vest din Timişoara este pregătită pentru desfășurarea admiterii online, grupând într-o singură platformă web toate instrumentele online necesare pentru informare, pre-înscriere, înscriere, clasificare și confirmare a locurilor, în cadrul admiterii 2020, pentru toate programele de studii ale celor 11 facultăți componente.

Pentru a veni în sprijinul candidaților, Universitatea de Vest din Timișoara va organiza mai multe centre de admitere, atât la sediile UVT din municipiul Timișoara, cât și în municipiile reședință de județ ale bazinului regional de selecție a studenților, din județele învecinate: Arad, Alba, Bihor, Caraș Severin, Hunedoara, Gorj, Mehedinți. Locațiile în care se vor organiza centrele de admitere se află în sediile UVT din Timișoara, dar și în șapte licee din municipiile județelor din regiune, la adresele: Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba-Iulia – bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 11; Colegiul Național „Vasile Goldiș” Arad – Calea Victoriei nr. 1-3; Colegiul Economic „Partenie Cosma” Oradea – Calea Armatei Române nr. 1A; Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița – bd. Alexandru Ioan Cuza nr. 7; Colegiul Național „Decebal” Deva – str. 1 Decembrie 1918 nr. 22 (intrarea de pe str. Andrei Șaguna); Colegiul Național „Gheorghe Țițeica” Drobeta-Turnu Severin – str. Crișan nr. 50; Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” Târgu-Jiu – str. 1 Decembrie 1918 nr. 25.
Pentru prima etapă a admiterii, centrele județene vor fi deschise în perioada 8-11 iulie 2020, în intervalul orar 9.00-16.00 (miercuri, joi, vineri), respectiv 9.00-14.00 (sâmbătă).
În cadrul acestor centre județene de admitere, operatorii Universității de Vest le vor facilita candidaților, în condiții depline de siguranță și igienă, respectând toate normele de sănătate publică, realizarea operațiilor asociate admiterii online, respectiv: completarea asistată a formularului de înscriere de pe platforma digitală de admitere; certificarea conform cu originalul a documentelor necesare pentru procesul de admitere, prin prezentarea originalelor acestora și scanarea lor de către reprezentantul UVT; predarea diplomei de Bacalaureat în original, în cazul candidaților care vor ocupa un loc finanțat de la bugetul de stat.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here