Clubul Sportiv Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu, pe podium la Campionatul Național de la Sibiu

716

Clubul din Târgu-Jiu a participat în data de 17 iulie 2021, la Sibiu, la Campionatul Național de KATA IKOK-UTKF România. A fost deplasată, la acest eveniment, din calendarul Federației Mas Oyama Spirit de Kyokushinkai Tradițional din România, o echipă formată din 24 de sportivi și 2 instructori. La individual, patru sportivi au obținut locul I, iar pe echipe iarăși locul I.
,,Felicitări tuturor! Atât pentru rezultatele obținute la kata, cât și pentru modul în care v-ați comportat în derularea întregii activități de sâmbătă. Practicanți, copii, părinți, în numele instructorilor și al președintelui federației, Shihan Horațiu Neagoie, vă mulțumim”, s-a transmis pe pagina de socializare a clubului de karate din municipiu.
Rezultatele clubului din municipiu sunt următoarele: la Kata individual și Kata master (2 kyu+) – 4 locuri 1, 6 locuri 2, 13 locuri 3; Kata pe echipe – 1 loc 1 și 1 loc 2. ,,Felicitări tuturor echipelor participante, mulțumiri părinților pentru sprijin, eforturi și răbdare! Continuăm pregătirea pentru următoarele evenimente”, a transmis instructorul clubului, Dorin Dumitru.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here